Uitblinkers gezocht

Lesley van den Nieuwengiezen
Vierdejaars Pabo Windesheim Almere en LIO-er op basisschool Caleidoscoop

“Ik vind het mooi om te zien als bij de kinderen ‘het kwartje valt’. Dat geeft mij zoveel energie.”

De Almeerse Scholengroep is op zoek naar jou!

Sta je graag voor de klas? Houd je van werken met kinderen en vind je het prachtig om te zien hoe ze groeien als jij lesgeeft? Kijk dan eens naar onderstaande vacatures.

De Polderhof

Ben jij een ambitieuze leerkracht? Voor onze basisschool De Polderhof zoeken we een nieuwe collega voor groep 3 (1 fte). De Polderhof is een school die zowel letterlijk als figuurlijk ‘in beweging’ is. Daarbij staan vier kernwaarden centraal: vreedzaam, verbindend, ambitieus en betrokken. Meer weten? Bekijk hier de vacature; ook als je geïnteresseerd bent in lesgeven in een andere groep.

Klik hier voor alle vacatures van onze scholen.

Werken bij ASG

Betekenisvol leren? Dalton? Of toch liever Montessori? Bij de Almeerse Scholen Groep (ASG) kies je net als je leerlingen voor het onderwijs en de school die bij jou passen. Of je nu aan de slag gaat bij een van onze kleinschalige buurtscholen of bij een hypermodern college; de kwaliteit van ons basis- en voortgezet onderwijs valt of staat met het plezier waarmee jij voor de klas staat.
Daarom maken we ook tijd en middelen vrij voor jóuw ontwikkeling. Daar hebben we ons eigen opleidingsinstituut, ASG Academie, voor. Want als jij het beste uit jezelf haalt, haal je ook het beste uit je leerlingen!

Bij ASG werken meer dan 2400 medewerkers verdeeld over veertig basisscholen in het primair onderwijs, twee voor speciaal onderwijs en acht middelbare scholen. Samen hebben wij alle kennis. Samen hebben we meer ervaring dan wie dan ook. Samen hebben we eindeloos veel ideeën. Het best mogelijk onderwijs bieden, wij kunnen dat. Omdat we al onze kennis, ervaring en ideeën met elkaar delen. Wij noemen dat de kracht van samen.

Heb je geen idee welke school bij jou past? Stuur een open sollicitatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via werkenbijasg@asg.nl.

Contact
Almeerse Scholen Groep
Randstad 20-31
1314 BC Almere
werkenbijasg@asg.nl

deel deze pagina

logo_klein