Over ASG

Wij geloven dat de eerste achttien jaar van een mensenleven één van de belangrijkste periodes is. Daarom brengen we alles in stelling om ervoor te zorgen dat die periode maximaal benut wordt. Zodat ieder kind het beste uit zichzelf kan halen en volledig tot bloei komt.

Goed en divers onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar

Continue ontwikkeling en scholing van onze medewerkers is een randvoorwaarde. Want als jij het beste uit jezelf haalt, haal je ook het beste uit je leerlingen!

ASG Academie

Goed onderwijs vraagt om goede medewerkers. We vinden het van groot belang dat onze medewerkers optimaal tot bloei komen, hun werk met plezier doen en zich vitaal voelen. Dat vraagt ook iets van onze medewerker, deze moet namelijk bereid zijn bewust aan zijn of haar eigen ontwikkeling te werken. Zo realiseren we samen dat ASG een fijne plek is om te werken.

Vanuit ons eigen opleidingsinstituut ASG Academie werken we continu aan training en scholing. Voor iedereen – leidinggevenden, onderwijspersoneel en onderwijs ondersteunend personeel – is er een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen. Een opleiding volgen geheel naar eigen wensen én behoeften behoort bij de ASG Academie ook tot de mogelijkheden.

Contact
Almeerse Scholen Groep
Randstad 20-31
1314 BC Almere
werkenbijasg@asg.nl

deel deze pagina

logo_klein